DM Gruppen

Attefall

Funderar du på att bygga  eller resa ett Attefallshus på din tomt och bor i Stockholmsområdet? Då är DM gruppen rätt för dig. Vi  har alla hantverksgrupper du behöver och våra referenser kan vägleda dig i ditt val av oss som företag

Attefallshus har skapat fantastiska möjligheter för drömmen om ett litet hus för generationsboende, uthyrning, ett gästhus, bastu och spa, eller kanske ett riktigt rymligt hobbyhus. Kom med dina ideér och vår arkitekt hjälper till.

Vi är specialister på Attefallshus och bygger nytt efter ritning eller levererar och reser byggsatser direkt från fabrik till din tomt.  Vi bygger med väl tilltagen isolering i väggarna och inte minst i det kraftiga golvbjälklaget. Vanligast är att våra kunders  Attefallare anpassats för plintgrund, alternativt gjuten bottenplatta. Plintar eller bottenplatta kan vi tillhandahålla till ett rimligt pris.

Vi gör allt för att göra det lätt att få ditt hus på plats på tomten. Behöver du hjälp med ritningar och bygganmälan? Hör av dig vi hjälper till.

Vi kan även offerera en och två familjs hus vänligen kontakta oss för mer information.

Med ett hus till på din tomt är det möjligt att höja värdet på hela din fastighet, eftersom att den totala boytan utökas för din fastighet. Att hyra ut den yta du inte använder tex ditt Attefallshus genererar extra inkomst till hushållet. På detta sätt kan investeringen i ditt Attefallshus betala sig självt och du som tomtägare drar nytta av detta.  Attefallshus är byggda som en liten minivilla med samma principer som ett vanligt boningshus. 

Att utveckla sin fastighet kan ses som en både kortsiktig och långsiktig investering. När du renoverar eller utvecklar inför en försäljning är det en investering som kan betala sig själv nästan omedelbart. Om du renoverar eller utvecklar för att bo kvar ökar värdet på längre sikt samtidigt som ditt hem blir trevligare. En förutsättning är dock att arbetet utförs av skickliga hantverkare med rätt behörigheter, som inte tar några genvägar som kompromissar med kvaliteten. Här kommer DM Gruppen in och hjälper dig hela vägen.

DM Gruppen bygger på goda referenser och långsiktiga relationer

Genom att anlita DM Gruppen slipper du söka efter hantverkare och famla i djungeln av offerter och tvekan inför vad som kommer bli bra  eller ej, om offerten är seriös eller inte tar vi hand om. Vi tar hand om allt och blir din projektledare och garant för ett väl utfört arbete. 

Genom DM Gruppen har du garantier för att du får vad du betalar för och att ert  renoveringsprojekt genomförs efter konstens alla regler. Våra hantverksföretagare har stor erfarenhet av alla typer av renovering i Stockholm.

Samtliga badrumsrenoveringar sker med företag  som har våtrumsbehörighet och alla elarbeten utförs av erfarna elektriker.

Vi hjälper dig med hela processen från idéstadie till slutbesiktning. Du får skriftliga offerter och orderbekräftelse, och vi administrerar ROT-avdraget så att du slipper.

Som privatperson har du möjlighet att utnyttja ROT avdrag när du renoverar en lägenhet som du själv äger.

Vi utför lägenhetsrenovering över  hela Stockholm  stad, Solna, Vallentuna, Södertälje, Åkersberga, Lidingö, Bromma, Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Täby, Danderyd, Djursholm, Skärgården tveka inte på att  ta kontakt med DM Gruppen  idag!

[button2 class=”btn btn-line-black btn-big” linkbox=”url:https%3A%2F%2Fdmgruppen.se%2Fkontakt%2F|title:Kontakta%20oss%20idag!|target:%20_blank|rel:nofollow”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


DM Gruppen utför allt  inom nybyggnation och renovering, möbelsnickeri och målningsarbete till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi vill underlätta för dig som kund och genom att tidigt ta kontakt med oss redan i idéstadiet så kan vi hjälpa dig hela vägen från en bra idé till genomförande. Vi lever  till 100% på referenser och ser fram emot att möta dig som en ny sådan. DM Gruppen ligger i Dandified M AB

Call Now