DM Gruppen

Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera ert  badrum och bor i Stockholmsområdet? Då är DM gruppen rätt för dig. Vi  har alla hantverksgrupper du behöver och våra referenser kan vägleda dig i ditt val av oss som företag

Att renovera badrum kan vara ett stort projekt och behöver planeras noggrant innan man startar. Givetvis beror det på hur omfattande renovering det handlar om.  Oavsett storlek på renoveringen och om det är  det handlar om kök eller badrum så måste det bli rätt från början. Korrekt genomförda renoveringar är ALLTID investeringar – Både er känsla för er bostad och värdet ökar samtidigt. Även inför en försäljning kan det vara mycket fördelaktigt att renovera lägenheten för att nå  en bredare målgrupp och bättre utgångspris

Har du ett slitet  badrum eller ytterligare delar som du  vill ändra eller renovera så  tveka inte  på att  ta kontakt med  oss i ett tidigt skede, vi hjälper dig med  ideér, planering och tips och råd kring färger och materialval.

Att fräscha upp sin lägenhet kan ses som en både kortsiktig och långsiktig investering. När du renoverar inför en försäljning är det en investering som kan betala sig själv nästan omedelbart. Om du renoverar för att bo kvar ökar värdet på längre sikt samtidigt som ditt hem blir trevligare. En förutsättning är dock att renoveringen utförs av skickliga hantverkare med rätt behörigheter, som inte tar några genvägar som kompromissar med kvaliteten. Här kommer DM Gruppen in och hjälper dig hela vägen.

DM Gruppen bygger på goda referenser och långsiktiga relationer

Genom att anlita DM Gruppen slipper du söka efter hantverkare och famla i djungeln av offerter och tvekan inför vad som kommer bli bra  eller ej, om offerten är seriös eller inte tar vi hand om. Vi tar hand om allt och blir din projektledare och garant för ett väl utfört arbete. 

Genom DM Gruppen har du garantier för att du får vad du betalar för och att ert  renoveringsprojekt genomförs efter konstens alla regler. Våra hantverksföretagare har stor erfarenhet av alla typer av renovering i Stockholm.

Samtliga badrumsrenoveringar sker med företag  som har våtrumsbehörighet och alla elarbeten utförs av erfarna elektriker.

Vi hjälper dig med hela processen från idéstadie till slutbesiktning. Du får skriftliga offerter och orderbekräftelse, och vi administrerar ROT-avdraget så att du slipper.

Som privatperson har du möjlighet att utnyttja ROT avdrag när du renoverar en lägenhet som du själv äger.

Vi utför lägenhetsrenovering över  hela Stockholm  stad, Solna, Vallentuna, Södertälje, Åkersberga, Lidingö, Bromma, Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Täby, Danderyd, Djursholm, Skärgården tveka inte på att  ta kontakt med DM Gruppen  idag!

[button2 class=”btn btn-line-black btn-big” linkbox=”url:https%3A%2F%2Fdmgruppen.se%2Fkontakt%2F|title:Kontakta%20oss%20idag!|target:%20_blank|rel:nofollow”]


DM Gruppen utför allt  inom nybyggnation och renovering, möbelsnickeri och målningsarbete till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi vill underlätta för dig som kund och genom att tidigt ta kontakt med oss redan i idéstadiet så kan vi hjälpa dig hela vägen från en bra idé till genomförande. Vi lever  till 100% på referenser och ser fram emot att möta dig som en ny sådan. DM Gruppen ligger i Dandified M AB

Call Now