DM Gruppen

Bygga terass

Ska du bygga ny terass och uteplats och bor i Stockholmsområdet? Då är DM gruppen rätt för dig. Vi  har alla hantverksgrupper du behöver och våra referenser kan vägleda dig i ditt val av oss som företag

Vi har Stockholms största terass och uteplats team som huvudsakligen specialiserar sig på altanbygge!

Om du har någon vild idé om hur du vill att din altan eller terrass ska se ut, så är det bara att beskriva det för oss, så ska vi försöka hitta ett sätt att uppfylla din önskan.

De flesta av Sveriges altaner är gjorda av tryckimpregnerat virke. Det är både kostnadseffektivt och lättarbetat, så många brukar välja det. Den senaste trenden inom tryckimpregnerat är virke som behandlats med brunt pigment.

Om man vill ha det lite extra snyggt så kan vi även utföra ytbeläggningar av keramikplattor, naturstenar och betonger m.m.

Observera att vi kan bygga om altaner / terrasser, men vi kan även förbättra dem. Om du för tillfället har en altan som behöver renoveras, så halveras nästan priser genom att vi endast förbättrar / renoverar altanen / terrassen istället för att byta ut den helt.


Även Komposit är ett alternativ som är ganska populärt. Det består av en blandning av trä och plast, eller trä och cellulosa, och är väldigt lättunderhållet eftersom det bara behöver tvättas, aldrig oljas in. Men underhållsarbetet beror inte bara på materialet. Ytan påverkas även av hur du placerar altanen.

Att renovera och förnya kan ses som en både kortsiktig och långsiktig investering. När du renoverar inför en försäljning är det en investering som kan betala sig själv nästan omedelbart. Om du renoverar för att bo kvar ökar värdet på längre sikt samtidigt som ditt hem blir trevligare. En förutsättning är dock att renoveringen utförs av skickliga hantverkare med rätt behörigheter, som inte tar några genvägar som kompromissar med kvaliteten. Här kommer DM Gruppen in och hjälper dig hela vägen.

DM Gruppen bygger på goda referenser och långsiktiga relationer

Genom att anlita DM Gruppen slipper du söka efter hantverkare och famla i djungeln av offerter och tvekan inför vad som kommer bli bra  eller ej, om offerten är seriös eller inte tar vi hand om. Vi tar hand om allt och blir din projektledare och garant för ett väl utfört arbete. 

Genom DM Gruppen har du garantier för att du får vad du betalar för och att ert  renoveringsprojekt genomförs efter konstens alla regler. Våra hantverksföretagare har stor erfarenhet av alla typer av renovering i Stockholm.

Samtliga badrumsrenoveringar sker med företag  som har våtrumsbehörighet och alla elarbeten utförs av erfarna elektriker.

Vi hjälper dig med hela processen från idéstadie till slutbesiktning. Du får skriftliga offerter och orderbekräftelse, och vi administrerar ROT-avdraget så att du slipper.

Som privatperson har du möjlighet att utnyttja ROT avdrag när du renoverar en lägenhet som du själv äger.

Vi utför lägenhetsrenovering över  hela Stockholm  stad, Solna, Vallentuna, Södertälje, Åkersberga, Lidingö, Bromma, Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Täby, Danderyd, Djursholm, Skärgården tveka inte på att  ta kontakt med DM Gruppen  idag!

[button2 class=”btn btn-line-black btn-big” linkbox=”url:https%3A%2F%2Fdmgruppen.se%2Fkontakt%2F|title:Kontakta%20oss%20idag!|target:%20_blank|rel:nofollow”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


DM Gruppen utför allt  inom nybyggnation och renovering, möbelsnickeri och målningsarbete till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi vill underlätta för dig som kund och genom att tidigt ta kontakt med oss redan i idéstadiet så kan vi hjälpa dig hela vägen från en bra idé till genomförande. Vi lever  till 100% på referenser och ser fram emot att möta dig som en ny sådan. DM Gruppen ligger i Dandified M AB

Call Now