DM Gruppen

Nybyggnation

Funderar du på att bygga nytt hus eller garage och bor i Stockholmsområdet? Då är DM gruppen rätt för dig. Vi  har alla hantverksgrupper du behöver och våra referenser kan vägleda dig i ditt val av oss som företag

Vi kan kan hjälpa dig att bygga ditt nya hus eller byggnad med olika metoder. Dels i lösvirke eller med monteringsfärdiga block. Ofta är det arkitektritade hus enligt er som kunds önskemål.

När det gäller blockhus så kan dessa levereras med olika omfattning. Antingen med monterade fönster och isolerade ytterväggar från fabrik eller med grundmålad panel utvändigt och i övrigt tomma väggar. Sedan fabrikstillverkade takstolar och yttertak med tegel eller plåt mm. Monteringen går ofta snabbt och man har taket på inom ett par dagar. Detta kan vara en stor fördel i vårt ostadiga klimat och  vi  har stor vana  att resa dessa hustyper.

NYCKELFÄRDIGT HUS
Vi kan leverera kompletta huspaket från er utvalda leverantör.  Vi samarbetar med arkitekt och byggingenjör och vi kan hjälpa till med bygglovshandlingar och konstruktioner.

Våra samarbetspartners har ett brett kunnande alltifrån mark och grundjobb till alla typer av snickerier. Vi kan utföra nybyggnationer på totalentreprenad. Vi har ett brett nätverk av snickare och målare och samarbetar med alla andra yrkesgrupper: grävare, elektriker, rörmokare, mattläggare, kakelsättare, plåtslagare, stensättare m.fl.

Planerar du att bygga hus eller sommarstuga?  boka ett kostnadsfritt möte då vi kan diskutera olika möjligheter och lösningar. Vi ger dig en prisuppskattning eller offert på fast pris för husbygget.

DM Gruppen bygger på goda referenser och långsiktiga relationer

Genom att anlita DM Gruppen slipper du söka efter hantverkare och famla i djungeln av offerter och tvekan inför vad som kommer bli bra  eller ej, om offerten är seriös eller inte tar vi hand om. Vi tar hand om allt och blir din projektledare och garant för ett väl utfört arbete. 

Genom DM Gruppen har du garantier för att du får vad du betalar för och att ert  renoveringsprojekt genomförs efter konstens alla regler. Våra hantverksföretagare har stor erfarenhet av alla typer av renovering i Stockholm.

Samtliga badrumsrenoveringar sker med företag  som har våtrumsbehörighet och alla elarbeten utförs av erfarna elektriker.

Vi hjälper dig med hela processen från idéstadie till slutbesiktning. Du får skriftliga offerter och orderbekräftelse, och vi administrerar ROT-avdraget så att du slipper.

Som privatperson har du möjlighet att utnyttja ROT avdrag när du renoverar en lägenhet som du själv äger.

Vi utför lägenhetsrenovering över  hela Stockholm  stad, Solna, Vallentuna, Södertälje, Åkersberga, Lidingö, Bromma, Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Täby, Danderyd, Djursholm, Skärgården tveka inte på att  ta kontakt med DM Gruppen  idag!

[button2 class=”btn btn-line-black btn-big” linkbox=”url:https%3A%2F%2Fdmgruppen.se%2Fkontakt%2F|title:Kontakta%20oss%20idag!|target:%20_blank|rel:nofollow”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


DM Gruppen utför allt  inom nybyggnation och renovering, möbelsnickeri och målningsarbete till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Vi vill underlätta för dig som kund och genom att tidigt ta kontakt med oss redan i idéstadiet så kan vi hjälpa dig hela vägen från en bra idé till genomförande. Vi lever  till 100% på referenser och ser fram emot att möta dig som en ny sådan. DM Gruppen ligger i Dandified M AB

Call Now